Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle keten op een rij

majesteit Orgel

Dit is een heel bijzondere Keetvoorstelling. We zijn namelijk uitgenodigd op audiƫntie bij zijne majesteit Orgel. Jawel, we mogen met z'n allen de trap op naar boven, naar de orgelzolder. Dat is best spannend. Zorg dat je op tijd bent want de majesteit heeft het druk en maar eventjes tijd voor ons.

In 80 slagen de wereld rond.

Tjonge dat was een feest! Honderdtwintig djembee's stonden er klaar toen we binnen kwamen. Meneer Piet van de techniek heeft het gemeten, het was soms harder dan 100 decibel. Maar we leerden ook dat je heel zachtjes op zo'n trommel mooie muziek kan maken. Er was zelfs iemand die zich nu voor drumles bij de Zeeuwse Muziekschool heeft gemeld. En dat.... dat is precies onze bedoeling. Muziek maken is leuk!

Zeeuws Senioren Orkest

"Voor altijd jong" is het thema van deze Keet. We gaan terug in de tijd naar de muziek toen onze opa's en oma's zo oud waren als jullie nu. Het orkest speelt liedjes van de Beatles, Frank Sinatra en als klap op de vuurpijl zingen we mee met "Kom van dat dak af" van Peter Koelewijn. Voor muziek ben je nooit te oud!